Onze nieuwe locatie is geopend.

Nomineer Wilma voor Dierenhulpverlener van het jaar!

Ieder jaar wordt er tijdens het Landelijk Congres Dierenhulpverlening (georganiseerd door Stichting DierenLot) de Dierenhulpverlener van het Jaar bekend gemaakt. Naast de eer zit er een mooie geldprijs aan deze titel vast.
En dat kunnen wij bij de Stichting Egelopvang goed gebruiken! We zouden namelijk heel graag een (mobiele) airco willen aanschaffen. Ook raamhorren staan op ons verlanglijstje en een spatscherm bij de spoelbakken zou ook superhandig zijn.

Dit jaar willen wij, het bestuur van Stichting Egelopvang, onze voorzitter Wilma voordragen, zij is de steun en toeverlaat van de Stichting. Zonder haar tomeloze inzet voor de egeltjes zouden veel van deze schattige diertjes niet overleven. Dag en nacht staat ze voor de stichting klaar, als vrijwilliger, als enthousiaste motivator voor anderen en de laatste tijd zelfs regelmatig als onze woordvoerder in de media.

Zo nomineer je Wilma

Help je mee? Nomineer Wilma door een mail te sturen aan lbdh@dier.nu en vertel waarom jij vindt dat Wilma Dierenhulpverlener van het Jaar 2018 moet worden!

Heel veel dank voor je steun. Fijn als je dit bericht wilt delen en mensen wilt aanmoedigen ook een mailtje te sturen.

 

Bestuur Stichting Egelopvang Boskoop